IPTV BÄST I TEST

Tycker du det är svårt att veta vilken iptv leverantör du ska välja, eller kanske vilken som är bästa IPTV box 2019? Då har du en bra guide här som  kan hjälpa dig att sortera ut vilken som är bäst. Naturligtvis har vi inte kunnat testa alla iptv leverantör, då det finns hur många som helst att välja på.

Inga Svenska IPTV leverantörer i testet

Ingen IPTV leverantör från Sverige är med i bäst i testet, detta då vi anser att man inte ska köpa från de svenska hemsidor som säljer. Detta då dem inte är säkra att köpa ifrån, och du som köper från dem riskerar att åka dit vilket du kan läsa mer om på våran sida om säkerhet. Men även deras priser ligger på ca 500% till 1000% över normalt pris, vilket i sig direkt gör att man inte kan anses vara bästa IPTV leverantör i Sverige 2019.

Bästa IPTV leverantör 2019

Här har du de tre bästa IPTV leverantörer 2019 du kan köpa ett abonnemang ifrån för att kolla på IPTV kanaler. De vi har kollat på är priser, och vilka kanaler samt kvalitet på själva strömningen av sändningarna.

7500-IPTV-KANALER

Sweden iptv subscription 7500 HD

Överlägset mest populära IPTV leverantör både svenskar, och andra nordbor köper sitt abonnemang ifrån. Här får du 7500 premium kanaler, för priset av 353 kr för bara abonnemanget. Eller så lägger du till några hundra kronor till, och betalar 823 kr med iptv box med i priset.

  • 7500 Kanaler – Kan nog inte finnas någon kanal som inte finns med i detta paket.
  • Populärast bland Svenskar – och har nästan fullpott i betyg.

Bästa IPTV boxen 2019

Här är de tre bästa IPTV boxarna 2019 som du kan köpa i Sverige. Det vi har kollat på är pris, och användarupplevelsen för att kunna bli bästa iptv boxen 2019. Dock ska det sägas att vare sig Apple TV, eller Google ChromeCast inte är med i detta bäst i test, fast att dem också kan användas som iptv box.

Xiamoi-IPTVBOX-Mi

Xiamoi Mi

Sett till både priset och vad du får i denna iptv boxen, så tycker vi att detta är den bästa iptv box 2019 du kan köpa i Sverige. Detta är kanske inte den snyggaste boxen i testet, men för priset får du otroligt mycket för pengarna. Xiamoi Mi har allt som det dyrare media boxarna också har.

  • Full HD & 4K – Extremt bra upplösning med upp till 2160p.
  • Wifi – Naturligtvis helt sladdfri anslutning mot internet.

Wifi-IPTV-BOX

H96 MX – 4K

I princip är denna boxen samma som vinnare av den bästa IPTV-Boxen 2019, och ända anledningen till att vi inte anser att denna boxen är den bästa är att den är dyrare. Tyvärr så väger inte design upp prisskillnaden, vilket egentligen inte gör att det finns någon anledning att köpa denna.

  • 4K & Ultra HD – Samma extrema upplösning som boxen ovan.
  • Wifi – Naturligtvis helt sladdfri anslutning mot internet.

T95Z Plus Android TV Box - 4K HD

T95Z Plus Android

Här är den finaste av det finaste iptv boxarna! Denna iptv box har allt och lite till, och hade det inte varit för priset hade denna boxen vunnit. Designen har kanske den snyggaste av alla vi har sett på marknaden, men tyvärr den inte upp det ca 500 kr som är i prisskillnad mot vinnaren av bästa iptv box 2019!

  • 2K & 4K – Upplösning med upp till 2160p med HDMI 2.
  • Wifi – Trådlös anslutning mot nätet med Wifi.