IPTV BÄST I TEST

Tycker du det är svårt att veta vilken iptv leverantör du ska välja, eller kanske vilken som är bästa IPTV box 2020? Då har du en bra guide här som  kan hjälpa dig att sortera ut vilken som är bäst. Naturligtvis har vi inte kunnat testa alla iptv leverantör, då det finns hur många som helst att välja på.

Inga Svenska IPTV leverantörer i testet

Ingen IPTV leverantör från Sverige är med i bäst i testet, detta då vi anser att man inte ska köpa från de svenska hemsidor som säljer. Dem är helt enkelt inte säkra att köpa ifrån, och du som köper från dem riskerar att åka dit vilket du kan läsa mer om på våran sida om säkerhet.

Men även deras priser ligger på ca 200% till 800% över normalt pris, vilket i sig direkt gör att man inte kan anses vara bästa IPTV leverantör i Sverige 2020. Vi förstår att dem vill göra en hacka, men våran sida är till för att hjälpa er att hitta bästa abonnemang till billigaste pris.

Bäst-i-test-vinnare-av-årets-iptv-abonnemang

Bästa IPTV leverantör 2020

Här har du de tre bästa IPTV leverantörer 2020 du kan köpa ett abonnemang ifrån för att kolla på IPTV kanaler. De vi har kollat på är priser, och vilka kanaler samt kvalitet på själva strömningen av sändningarna.

VIKTIGT MEDDELANDE! Läs våran guide om SÄKERHET innan du köper något abonnemang! | Du är inte skyddad, din IP-adress är: 192.168.1.141

10000-IPTV-KANALER

1 Year IPTV Subscription 10.000+channels

Överlägset mest populära IPTV leverantör både svenskar, och andra nordbor köper sitt abonnemang ifrån. Här får du 10.000 premium kanaler varav 200 Svenska kanaler, för priset av 12 mån /210 kr för bara abonnemanget.

  • 10.000 Kanaler – Kan nog inte finnas någon kanal som inte finns med i detta paket.
  • Populärast bland Svenskar – Massvis av Svenskar som get abonnemanget toppbetyg.

Bästa-vpn-tjänst-2020

Bästa VPN-tjänst för att kolla på iptv säkert

NordVPN är överlägset den bästa, och den mest använda vpn-tjänst bland dem som använder sig av iptv kanaler. Den skyddar dig så att polis och myndigheter inte kan se att du streamar tv-kanaler.

Denna vpn-tjänst kostar 300 kr per år, och tillsammans med kanalpaketet som är bäst i test landar du på cirka 500 kronor per år total. Billigare och sjukt mycket säkrare än alla andra alternativ! Här kan du läsa mer om varför du ska använda en VPN-tjänst när du kollar på iptv kanaler.

Bästa IPTV boxen 2020

Här är de tre bästa IPTV boxarna 2020 som du kan köpa i Sverige. Det vi har kollat på är pris, och användarupplevelsen för att kunna bli bästa iptv boxen 2020. Dock ska det sägas att vare sig Apple TV, eller Google ChromeCast inte är med i detta bäst i test, fast att dem också kan användas som iptv box.

MK809-III-IPTV-BOX

MK809 III Android TV

Sett till både priset och vad du får i denna iptv boxen, så tycker vi att detta är den bästa iptv box 2020 du kan köpa i Sverige. Detta är kanske inte den snyggaste boxen i testet, men för priset får du otroligt mycket för pengarna. I denna lilla sticka har du allt som det dyrare media boxarna också har.

  • Full HD – Bra upplösning 1080P video (1920*1080).
  • Wifi – Naturligtvis helt sladdfri anslutning mot internet.

m8s-iptv-box-och-mediaspelare

MS8

I princip är denna boxen samma som vinnare av den bästa IPTV-Boxen 2020, och ända anledningen till att vi inte anser att denna boxen är den bästa är att den är dyrare. Tyvärr så väger inte design upp prisskillnaden, vilket egentligen inte gör att det finns någon anledning att köpa denna.

  • 4K & Ultra HD – Samma extrema upplösning som boxen ovan.
  • Wifi – Naturligtvis helt sladdfri anslutning mot internet.

Minix-NEO-U9-H - KODI-IPTV-BOX

Minix NEO U9-H – KODI IP TV BOX

Här är den finaste av det finaste iptv boxarna! Denna iptv box har allt och lite till, och hade det inte varit för priset hade denna boxen vunnit. Designen har kanske den snyggaste av alla vi har sett på marknaden, men den har KODI och fjärrkontroll. Allt du behöver helt enkelt!

  • 2K & 4K – Upplösning med upp till 2160p med HDMI 2.
  • Wifi – Trådlös anslutning mot nätet med Wifi.
  • KODI