KÖP IPTV BOXAR HÄR

De iptv boxar du ser nedan är ett litet urval som vi tycker är vettiga och billiga, men det finns naturligtvis många fler modeller att välja på om du klickar dig vidare till respektive butik. Iptv boxarna på denna sida är alla från AliExpress som är världens näst största e-handel, och du sparar upp till 80% istället att köpa din iptv box i Sverige.

Xiamoi-IPTVBOX-MiKLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

XiaomiTV BOX Mi är en utav de absolut populäraste IPTV boxarna som finns på marknaden. Till denna box ingår en liten och smäcker fjärrkontroll, som i mångt och mycket påminner om Apple TV’s gamla kontroller. I denna fullproppade boxen finner du operativsystemet Android, och du kan spela upp dina tv kanaler i full HD. Denna iptv box ansluts med wifi, och har hdmi anslutning till din tv.

KÖP PÅ BIILIGTEKNIK: 790 :-

Wifi-IPTV-BOX

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

Pulierde H96 MX kostar ynka 498 kr för en box, och då är detta också in iptv-box som sänder i 4K upplösning. Precis som de flesta andra boxar har även denna wifi anslutning, men även bluetooth är ett alternativ. Med hela 4 gb i internminne riskerar du inte en långsam streaming  av dina favorit program. Som operativsystem finner du även i denna Android som i så många andra, och då är det v.9.0 som vi talar om.

KÖP FRÅN CDON FÖR: 979 :-

T95Z Plus Android TV Box - 4K HD

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

T95Z Plus Android TV Box – 4K HD har sedan en lång tid tillbaka varit en favorit bland iptv-entusiaster. Boxen har sedan dess lansering för några år sedan sålt i kopiösa mängder runt om i världen, och det enkla gränssnittet i iptv-boxen är en stor anledning. I denna box kan du lätt organisera upp dina kanaler och spara dem i listor, som du sedan snabbt kommer åt. Hårdvaran i den är 2 gb, wifi och en upplösning upp till 4K. 

KÖP FRÅN CDON FÖR 1249 :-

IPTV-BOX-FJÄRRKONTROLL

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

IPAZZPORT FJÄRRKONTROLL är ett måste för dig som skaffar dig in iptv box. Denna fjärrkontrollen har ett tangentbord, vilket gör det lätt för dig att söka efter både kanaler och tv program. Utöver detta kan du surfa med hjälpa av denna på din tv, då iptv boxarna i praktiken gör din tv apparat till en smart tv. Du har en miljon skäll att köpa denna, och bara ynka lilla 50 kr på att spara genom att inte göra det. 

KÖP FRÅN CDON FÖR: 229 :-

Vad är en iptv box?

Med hjälp utav en så kallad IPTV BOX som inte är från telia, comhem eller viasat kan du kolla på tv-kanaler, men också på mycket annat. Dessa iptv-boxar har också arabiska, turkiska och andra nordisk-talande kanaler i sitt utbud.

Med Android inbyggt i sig från start, får du en smart iptv box med möjligheter att ladda ner tonvis av appar till dem. I mångt och mycket finns det mycket likheter med dessa boxar till datorer och mobiltelefoner. De har både processor och ramminne inbyggt i sig, och funkar som bryggan mellan internet och din tv.

Dessa små boxar är rena krutpaketen vilket märks när du kan streama 4k i din iptv box, och flera av dem är också iptv box som är inspelningsbar. Möjligheterna är oändliga och vill de veta vilken som iptv box som är bäst, så finns det bäst i test för iptv boxar.

Vilka skillnader finns mot vanliga boxar?

Till skillnad från traditionella tv boxar behöver du inte dra några sladdar till paraboler, utan allt sköts trådlöst via din wifi uppkoppling mot internet. När du köper din box brukar det ingå instruktioner om vilka appar du ska ladda ner för att kunna börja zappa på olika tv kanaler. Du måste också köpa ett kanalpaket för att kunna se alla kanaler, men även detta brukar det finnas instruktioner på hur du gör.

Så får du kanaler till iptv-boxen

Det vanligaste är att du får ett erbjudande om att köpa antingen 3, 6 eller 12 månaders abonnemang, där ca 5000 kanaler ingår. Av dessa kanaler finns alltid ca 60 svenska kanaler, med bland annat C More och Visats populära film och sport kanaler.

De få saker du behöver tänka på när du har skaffat dig en iptv box är att du måste minst ha 8 mbit/s uppkoppling, detta för att det inte ska hacka för dig när du kollar på olika program. Din TV måste och ha HDMI anslutning då alla boxar har denna typ av koppling mot din tv. I övrigt är det inte så mycket att tänka på.

Iptv boxarna kan också användas i lagliga syften!

OBS: Vi på IPTV King tycker det är viktigt att du vet om att det är olagligt att köpa ett kanalpaket och streama tv kanaler nästan gratis. Denna hemsida säljer själv inga sådana paket eller boxar (även om boxarna i sig inte är olagliga) , utan är bara till för att informera om vilka möjligheter det finns med boxarna.

Köp inte din box av svenska iptv leverantörer!

Vi tycker det dock finns anledning för oss att göra denna hemsida, då vi inte tycker om de utländska aktörerna som livnär sig på att sälja både olagliga kanalpaket, och boxar till dem. För det första tar dem kraftiga överpriser på både boxar och abonnemang, och sedan så har de urusel kundservice. Inga returer är möjliga om något skulle gå sönder då det inte vill avslöja sina adresser.

 

DE BÄSTA IPTV BOXARNA

iptv boxFör dig som behöver en iptv boxen för svenska kanaler, så finner du några bra och billiga varianter nedan. Vi enbart listat boxar som säljs hos stora vanliga aktörer som elgiganten, netonnet med flera. Jag avråder dig starkt ifrån att köpa iptv box med eller utan abonnemang från hemsidor gjorda av iptv skojjarna. Till att börja med får du betala överpriser hos dem där det minst lägger på en 1000 lapp per box, och har dessutom ingen som helst kundservice att tala om.

Trasig box kan vara omöjlig att få utbytt!

trasig iptvboxSkulle din box gå sönder har du ingen som helst garanti för att få en ny av dem, vilket du får om du köper en billig iptv box från Amazon.com och AliExpress.com som är mycket större och som inte livnär sig på iptv. Tyvärr är iptv leverantörerna i Sverige ofta mycket ljusskygga, vilket gör det näst intill omöjligt att få fatt i dem när du behöver hjälp med en trasig box t.ex.

LÄS DETTA INNAN DU KÖPER EN IPTV BOX

Viktig-information-om-iptv-boxarTänk på att vänta med att köpa ett kanal abonnemang tills dess att du har fått hem boxen. Det brukar nämligen ligga instruktioner om hur och vart du kan köpa dem billigt av boxtillverkaren i paketet.