KANALER SOM INGÅR I ETT IPTV ABONNEMANG

Kanaler som ingår

Streama svenska sportkanaler som Viasat & C More gratis online

Även om det oftast ingår över 5000 kanaler i ett iptv abonnemang, så är det troligtvis bara svenska sportkanaler som Viasat och C More du vill streama gratis online. De allra flesta vill ha sportkanalerna som sänder SHL hockey, Allsvenskan fotboll och motorsport. Alla dessa kanaler finns med i Viasat’s kanalpaket, eller via C More’s utbud. Så vi har valt att enbart lista de svenska premium kanalerna som flesta svenskar vill se live stream på, med kommentatorer från Sverige. Vill du se fullständig lista på alla kanaler i alla språk som ingår, så finns länk till fullständig kanallist i längst ner.

Är det lagligt att kolla på gratis live stream hockey & fotboll?

Absolut inte för det mesta, då de flesta hemsidor som erbjuder gratis live stream hockey och fotboll är så kallade pirat sajter. Dessa sidor har alltså inte betalat för sändningsrättigheterna, och således sänder sport helt olagligt. Det är inte heller lagligt att kolla på livestream hockey och fotboll via iptv abonnemang, och inte heller lagligt med iptv box.

Finns det lagliga alternativ för livestream utan iptv?

Ja det gör det faktiskt, och du kommer bli förvånad över hur bra och lätt de är att se de flesta av dina favorit matcher i hockey och fotboll lagligt. Det har funnits där framför näsan på dig hela tiden, och det är faktiskt betting bolagen. Som du säkert känner till så är dem stora sponsorer till klubbarna, och får därför också sändningsrättigheter.

Vart kan jag streama gratis då?

Naturligtvis gäller inte detta alla betting bolag, utan bara de absolut största som har råd att vara sponsorer till samtliga SHL klubbar, och de flesta fotbolls lag. De två som är överlägset bäst, och störst som finns över hela världen är Betfair och Unibet (Undvik Unibet då du måste sätta in 100 kr hos dem för att få kolla).

Dessa två aktörer har hur mycket livestreams som helst på sport event från hela världen varje dag, och de för att dem är störst. De andra betting bolagen sänder mest skräp tyvärr, då de är för små för att bli huvud sponsorer till de stora klubbarna.

VIASAT KANALER

Med Viasat kanalerna kan du bland annat se på Champions League, engelska Premier League, tyska Bundesliga, NHL hockey, Formel 1 och MotoGP. Totalt finns det 9 sport kanaler, som tillsammans sänder över 20.000 timmar live sport om året. Utöver alla sportkanaler har du också flera film, och serie kanaler för dig som inte är sport intresserad.

C MORE KANALER

C More Sport HD SE

C More Stars FHD

C More kanalerna innehåller också mycket film, serier och live sport. Bland det mer populära tillhör live sändningarna från svenska SHL, HockeyAllsvenskan, och Allsvenskan i fotboll. Även bland C more kanalerna hittar du gått om filmer och serier för dig som föredrar detta.

ÖVRIGA KANALER

SVT1 HD

SVT2

TV3

TV3 Sverige

TV4

TV4 HD

Kanal 5

TV6

Sjuan

TV8

Kanal 9

TV10

Kanal 11

TV12

TV4 Fakta

TV4 Fakta XL

TV4 Film

TV4 Komedi

TV4 Guld

FOX

SVTB/SVT24

Kunskapskanalen

TLC HD

Travel Channel

SF-Kanalen

National Geographic

Nat Geo

Nat Geo Wild

Discovery CH

Discovery Channel