SVENSKA KANALER I ETT IPTV ABONNEMANG

Nedan har du en lista på de svenska kanaler som ingår i ett iptv abonnemang. Värt att tänka på är att alla dessa tv-kanaler från Sverige som ingår i en iptv tjänst, kan också ha HD kanaler som inte vi har listat här. Det finns också porr kanaler som vi valt att inte ha med i denna lista, men dem ingår också.

Vi kommer i framtiden att försöka bygga ut denna lista med även andra kanaler från andra länder. I ett iptv kanalpaket ingår det över 10.000 olika kanaler, från hela världen. Av den anledningen har vi ännu inte hunnit lista alla här! För att se fullständig kanallista kan du besöka försäljaren av det iptv abonnemang vi tycker bäst, och det hittar du här på vårat bäst i test av iptv tjänster.

Svenska-kanaler-som-ingår-i-ett-iptv-abonnemang

VIASAT KANALER

Med Viasat kanalerna kan du bland annat se på Champions League, engelska Premier League, tyska Bundesliga, NHL hockey, Formel 1 och MotoGP. Totalt finns det 9 sport kanaler, som tillsammans sänder över 20.000 timmar live sport om året. Utöver alla sportkanaler har du också flera film, och serie kanaler för dig som inte är sport intresserad.

C MORE KANALER

C More kanalerna innehåller också mycket film, serier och live sport. Bland det mer populära tillhör live sändningarna från svenska SHL, HockeyAllsvenskan, och Allsvenskan i fotboll. Även bland C more kanalerna hittar du gått om filmer och serier för dig som föredrar detta.

ÖVRIGA KANALER

SVT1 HD

SVT2

TV3

TV3 Sverige

TV4

TV4 HD

Kanal 5

TV6

Sjuan

TV8

Kanal 9

TV10

Kanal 11

TV12

TV4 Fakta

TV4 Fakta XL

TV4 Film

TV4 Komedi

TV4 Guld

FOX

SVTB/SVT24

Kunskapskanalen

TLC HD

Travel Channel

SF-Kanalen

National Geographic

Nat Geo

Nat Geo Wild

Discovery CH

Discovery Channel