Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Skaffa laglig iptv och följ vinterns hetaste livsstilsprogram

Skaffa laglig iptv och följ vinterns hetaste livsstilsprogram

  • av
laglig iptv

Vintern är på ingång och med laglig iptv blir den lite bättre än väntat. Då kan du utnyttja möjligheten att tända lite ljus, gosa ner sig med en filt och titta på alla sina favoritprogram. Något som vi inte kan få nog av är så kallade livsstilsprogram. Under hösten kan du streama allt från Bianca till Bonde söker Fru. Här går vi igenom de hetaste programmen som du inte får missa.

Wahlgrens värld

Sveriges mest folkkära familj ger en inblick i sitt kaotiska och festliga liv. Och det är verkligen något som uppskattas. Serien har nämligen fått hela 12 säsonger och är fortfarande lika populär. Du kan streama alla säsonger via laglig iptv och följa med på alla äventyr. I de första säsongerna tar barnen Bianca och Benjamin väldigt stor plats. Nu under de senaste säsongerna är det främst mamma Pernilla som vi följer. 

Här får vi följa med på allt från när Bianca ska göra Botox Stockholm till när Benjamin tävlar i Eurovision Song Contest. Det är verkligen något som du inte får missa.

Bianca

Om vi fortsätter på spåret Wahlgren så har även Bianca premiär för sin helt egna talk-show i höst och vinter. Här har hon lyckats boka in kändisar från både Sverige och utlandet. Bianca är känd för att vara väldigt öppen och frispråkig och det är precis vad som behövs i en talkshow. Det är garanterat en fartfylld timme som inte lämnar någon oberörd. Ett måste i höst.

Bonde söker fru

Här har vi en riktig långkörare som är inne på sin 14:e säsong. I programmet följer vi bönder från hela Sverige som söker efter kärleken. Fyra utvalda bönder får bjuda in fyra potentiella partners till sin gård. Förhoppningen är sedan att kärlek ska uppstå. Under åren har det blivit flera giftermål och bebisar vilket förstås är roligt. Det är inte så konstigt att programmet är så populärt.

Kockarnas kamp

Älskar du matlagning så är detta programmet ett absolut måste. Här tävlar 10 stycken stjärnkockar i olika tävlingar. Det kan vara allt från att göra egen pasta till att steka pannkakor på tid. De tävlande bor tillsammans på ett slott i Skåne och får även laga mat tillsammans. Det är ett väldigt mysigt och trevligt program som passar perfekt om du vill streama laglig iptv. 

Halv åtta hos mig

Vi fortsätter på matlagningsspåret med en annan klassiker. I halv åtta hos mig bjuder fyra ökända personer varandra på middag. Sedan får de betygsätta varandra och tävla om 10 000 kronor. Det är mysig avkoppling där du också får en massa bra information. 

Streama via laglig iptv för enkelhetens skull

Fördelen med att streama via laglig iptv är du kan titta när det själv passar dig. Idag kan du även välja HD streaming och titta på programmen i riktigt bra kvalitet. Så välj dina favoriter och gosa ner dig i soffan med en härlig filt. Med bra program på TV känns den mörka vintern inte riktigt lika jobbig. Det enda du behöver bestämma är vad du ska se först.