Bästa, Billigaste & Säkraste VPN

Att köpa en IPTV tjänst för att kolla på sport och film kanaler billigt kan också bli ganska dyrt, om du blir tagen vill säga. För att skydda dig från att någon ser vad du använder ditt internet till, så kan du använda en så kallade VPN-tjänst, eller tunnel som en del också kallar det.

Vi har därför tagit fram en testvinnare av bästa VPN tjänst 2019, som du kan använda när du kollar på en IPTV tjänst. Naturligtvis fungerar dessa lika bra för dig som rent allmänt inte vill att andra ska se vad du gör på nätet också. Men för dig som har tänkt att använda det till iptv-tjänster, så behöver du både en snabb, och säker tjänst.

Bästa-VPN-service-2019

BÄSTA VPN TJÄNSTERNA I SVERIGE

När vi på iptvking skulle välja den bästa vpn-tjänsten, var det tvunget att vara den som var säkrast och snabbast. Eftersom att så mycket står på spel, och att live streamade kanaler kräver snabb uppkoppling är det bara NordVPN en som höll måttet fullt ut! Men de andra är billigare, och är bättre skydd än gratis, eller inget alls!

Bästa-vpn-tjänst-2019

BÄSTA VPN TJÄNSTEN 2019

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

Nord VPN är en av de äldsta tjänsterna på marknaden, och anses också av de flesta som den bästa. Med över 5000 servrar i hela 62 olika länder, kan du vara säker på att ingen kan spåra dig eller se vad du har gjort. Detta är den bästa tjänsten som vill vara säker på att du dels surfar anonymt på internet, men också att du har en stabil lina som är snabb.

Vi anser att NordVPN är bästa vpn tjänsten i Sverige 2019 för dig som ska använda det till IPTV tjänster. Priset är också helt okej, kanske inte billigast men någonstans mitt emellan. 

BESÖK TJÄNST FÖR MER INFO

OVPN-är-billigaste-vpn-tjänsten

BILLIGASTE VPN TJÄNSTEN

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

OVPN är listans allra billigaste tjänst, och kostar bara 89 kr för en månad. Till skillnad från de andra testvinnarna så kan du alltså med OVPN teckna en månads abonnemang, vilket är toppen om du bara vill testa deras  VPN service

Med denna tjänsten får du koppla upp 1 mobil, dator, surfplatta eller smart-tv för att surfa anonymt med. Detta är kanske inte den bästa tjänsten, men den funkar och är bättre än gratis VPN tjänst.

BESÖK TJÄNST FÖR MER INFO

Snabbaste-vpn-tjänsten

SNABBASTE VPN TJÄNSTEN

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

PureVPN är den snabbaste VPN tjänsten på marknaden idag, och detta beror främst på det galet stora nätverket av snabba servrar över hela världen som man förfogar över. Till detta ska man också nämna att detta är enligt många också den säkraste, med hela 200.000 olika ip adresser tillgängliga. 

Är du ute efter en tjänst som är stabil och snabb i Sverige, och vill vara säker att du slipper lagande live stream så ska du helt klart välja denna service. Man stödjer både Kodi, iOS, och alla olika typer av Android Mediaspelare och IPTV boxar.

BESÖK TJÄNST FÖR MER INFO

Gratis-VPN-Service-i-Sverige-2019

GRATIS VPN TJÄNSTER

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

Gratis VPN Service kan till en början verka mycket lockande, men vi vill varna dig för dessa gratis tjänster. Som så mycket annat är det sällan gratis, och så inte heller med en service. Dessa gratis tjänsterna är mycket skakiga, och laggar mycket. Men det värsta är att du aldrig kan vara säker på om du verkligen är skyddad, vilket många har fått befara den hårda vägen tyvärr.

Våran rekommendation är du undviker dessa, då dem vara sig är säkra eller snabba vpn tjänster. Köp istället då den billigaste tjänsten från OVPN, då den i vart fall håller dig anonym och kostar bara 89 kr för en månad.

BESÖK TJÄNST FÖR MER INFO

VAD ÄR VPN?

Innan man köper sig denna typ av tjänst kan det vara bra att veta vad är VPN tunnel, och vad betyder VPN? Man kan enklast förklara det som ett jätte stort nätverk av servrar som är sammankopplade i ett nätverk, och därav också namnet VPN som står för virtuellt privat nätverk.

Oftast kan dessa stora nätverk innehålla många tusen datorer, som du sedan går igenom via VPN-servern och vidare till den plats du vill till. Detta gör att du byter IP adress, och ingen kan nu längre se vem det var som besökte webbplatsen. VPN-servrar gör det också möjligt för dig att kolla på Svenska play tjänster som tv4 play premium och SVT Play vart som helst i hela världen, då du kan koppla upp dig mot en Svensk server. Det gör att du kan kolla på alla program från utlandet.

Vad-är-VPN

HUR FUNGERAR EN VPN-TJÄNST?

Har du funderingar på hur dessa tjänster fungerar? Det hela är faktiskt mycket enkelt för dig som användare att använda, men ganska hightech för att få dela hela att också fungera. Här har du en video från NordVPN som vi rekommenderar, som förklarar för dig hur det fungerar på ett enkelt sätt.

I videon berättar dem att du kopplar upp dig mot deras VPN-server innan du går vidare till dit du ska, och tack vore detta får du en ny ip-adress så att det inte syns att det är du som använder hemsidan eller tjänsten. Med andra ord kan ingen se att det är du som ser på iptv-kanaler via ditt nätverk hemma eller i mobilen.

Läs mer om NordVPN här på deras egna sajt!

UNDVIK GRATIS ALTERNATIV FÖR IPTV!

Det kan löna sig att betala istället för att välja en gratis VPN-klient. Som vi skrev ovan så är det verkligen att leka med elden när du väljer en gratis version, och faktum är att halva vitsen med att du skaffar en vpn för iptv försvinner om du ändå inte kan vara säker på att den är säker.

Med tanke på att ett iptv abonnemang för ett helt år inte ens kostar dig lika mycket som för en vanlig månad med C More, eller Viasat så kan du med gott samvete köpa dig en riktig tjänst. Och den billigaste varianten kostar 219 kr för 12 månader, vilket i sammanhanget inte är ett dugg, om vi jämför det med att betala enorma böter om du skulle bli påkommen. Vi på IPTV King rekommenderar verkligen alla att köpa sig den billigaste i vart fall.

VPN-IPTV

ANDRA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Kom-in-på-hemsidor-med-censur

Man kan lätt få för sig att denna typ av tjänster är till för skurkar, och gjord av skurkar. Men så är det verkligen inte! Faktum är att dem är minst lika populära av helt andra anledningar, och några av dessa har du här.

Åtkomst till hemsidor som är censurerade i vissa länder

Dessa tjänster togs faktiskt fram som ett alternativ för att kunna komma åt censurerade hemsidor, och då pratar vi om från länder där det näst intill är diktatur. Genom att använda ett virtuellt privat nätverk, kan människor i Kina, Turkiet och andra länder som censurerar hemsidor ändå få åtkomst till dem.

Vanligt bland företag

En annan bra VPN-tillämpning är att många företag använder sig av dessa. Med VPN-anslutningar kan man låta sina anställda logga in på företagets servrar krypterat. Och VPN-klienten ser då till att skydda både företaget, och den som loggar in på deras servrar.

VÅRA GUIDER OM VPN-TJÄNSTER

För dig som tycker det är spännande detta med Virtual private network tekniken, så har vi satt ihop massa guider om ämnet. Här får du redan på mycket kul information om saker som hur skapar en säker förbindelse mellan två punkter. Men också vilka olika tekniker ett Virtuellt privat nätverk kan använda, och vad som menas med Inkapsling och Autentisering. Kort och gått kan du få reda på allt från de olika Olika protokoll man använder, och hur din data krypteras med hjälp av Datakryptering.

Streama iptv kanaler anonymt med vpn-tjänster

Streama iptv kanaler anonymt med vpn-tjänster

Här kan du läsa lite mer om hur det fungerar med att streama iptv kanaler via vpn-tjänster, och framför allt varför du bör investera i ett sådant skydd. Det kommer att göra att du slipper ligga sömnlös vid nästa razzia mot iptv-leverantörer.

Så du streamar med vpn-tjänster

Använd VPN-tjänst för iptv på din smart-tv

Använd VPN-tjänst för iptv på din smart-tv

Har du tänkt dig att köpa ett iptv abonnemang och kolla via din smart-tv, men vet inte hur du får det att fungera ihop med en VPN-anslutning? Här är en guide i hur du sätter upp alltihopa så du vet att det är säkert att använda.

Hur du använder vpn till smart tv

Är man helt anonym med en vpn-anslutning?

Är man helt anonym med en vpn-anslutning?

Hela anledningen till att man investerar några hundra i en sådan här tjänst är att man ska kunna vara trygg att ingen ser vad man gör. Men kan man verkligen vara helt 100% säker om man går via en sådan här anslutning?

Så säker är du med en vpn anslutning

Gratis vpn-leverantör läkte information

Gratis-vpn-leverantör-läkte-information-liten

Gratis smakar alltid bäst brukar det heta, men när det gäller gratis VPN-programvara kan det istället bli väldigt dyrt. Här kan du läsa vad som kan hända en om man använder en oseriös gratis tjänst som läkte information.

Läs om risken med osäkra vpn tjänster

Vpn-tjänsterna som fungerar i mobilen

Vpn-tjänsterna som fungerar i mobilen

Om du är en av dem som använder din mobil mest, så undrar du säkert om ett VPN-nätverk fungerar lika bra i din telefon. Här är det bästa tjänsterna med bäst och enklast ansluting för dig som primärt tänkt att använda din mobil för streaming.

VPN-tjänsterna som fungerar i mobilen

Se Svenska tv-kanaler utomlands med en vpn

Se Svenska tv-kanaler utomlands med en vpn

Tillhör du dem som reser mycket utomlands, och blir frustrerad över att du inte kan se svenska kanaler från utlandet? I denna guiden förklarar vi hur en vpn är svaret på dina problem, så att du kan se alla play tjänster från hela världen!

Så ser du svenska kanaler utomlands

Se på amerikanska Netflix med en VPN-tunnel

Se-på-amerikanska-Netflix-med-en-VPN-tjänst-liten

Ser du jämt och ständigt att det kommer ut nya och bra serier på Netflix, men som bara kan ses i USA? Detta kan du lösa enkelt, och i denna guide visar vi hur du kan se hela det amerikanska Netflix utbudet från Sverige.

Så kan du se amerikanska Netflix utbudet

Fungerar en VPN-tjänst ihop med iptv-tjänster?

Fungerar en VPN-tjänst ihop med iptv-tjänster?

Så fungerar VPN-teknik för att skydda dina aktiviteter när du använder iptv-tjänster. Vi har satt ihop en hel guide för dig som vill veta mer. Här får du reda på hur dessa tjänster ser till att dölja dina spår på nätet!

Så fungerar VPN-tjänst & Iptv-tjänst ihop

5 Viktiga aspekter när du köper vpn för iptv.

5 Viktiga aspekter när du köper vpn för iptv

Funderar på att köpa en vpn tjänst, men vet inte vad du ska kolla efter? Då ska du läsa denna guide, så får du reda på vad som är viktigast att tänka på. Dessa 5 aspekter tycker vi är viktigast, och det vi kolla på när vi valde bäst i test vinnaren.

5 viktiga aspekter med en vpn tjänst

Fler guider kommer inom kort

Känner du att du inte kan få nog, och vill lära dig ännu mera! Toppen bra i sådana fall, för då kan vi glädja dig med att det inom kort kommer många fler guider i ämnet. Några av de artiklarna vi kommer att skriva om kommer att avhandla om de olika protokoll som finns:

  • PPTP
  • IPSec
  • Hamachi
  • OpenVPN

Så håll dig uppdaterad, för det kommer komma mycket mera om hur denna fantastiska tekniken fungerar inom kort. Vi på IPTVKING tycker verkligen att alla ska använda sig av en VPN, och då är det också våran skyldighet att berätta vad den kan göra för dig!