Hoppa till innehåll

IPTVking

Allt du behöver veta om IPTV och IPTVking

IPTV är en tjänst där du får tillgång till ett massivt utbud av tv-kanaler från Sverige och flera andra länder. Det du behöver göra är att betala en avgift för att få tillgång till ett abonnemang. Det görs dock på egen risk eftersom det faktiskt är olagligt i Sverige. Iptvking är en av många tjänster som erbjuds. Om du till exempel söker på iptvking logga in får du möjligheten att lämna din e-post för att testa på en sådan tjänst i 24 timmar. Vår sajt är dock fristående från detta.

Vårt syfte med IPTVking är istället att lära dig som läsare mer om streaming och de olika tjänsterna som är tillgängliga i nuläget. Det kan även vara bra att ha koll på IPTV.

Vad kostar det att ha IPTV?

Till skillnad mot vad man kan tro är det inte så dyrt att skaffa iptvking eller någon annan form av IPTV. Om du till exempel kollar på IPTV king priser så tar de 1299 kronor för 12 månader.

En av de största leverantörerna av IPTV är Monster där du kan välja om du vill betala hela summan på en gång eller om du vill prenumerera per månad. Om du skulle prenumerera per månad kostar det i nuläget 108 kronor i månaden vilket är en billig summa.

Iptvking väcker stor debatt

IPTV väcker i nuläget stor debatt på vissa håll i landet precis som olaglig fildelning gjorde för ett par år sedan. Det finns till exempel flera trådar på det stora internetforumet Flashback som avhandlar IPTVking och andra återförsäljare på nätet.

Om du är ute efter HD Streaming och en laglig tjänst du kan lita på bör du se dig om efter något annat. Det finns som sagt en uppsjö av olika lagliga tjänster där du har tillgång till ett väldigt stort utbud. De flesta har både svenska och utländska filmer.

Stora tillslag mot IPTV

Som vi nämnde i början är IPTV alltså olagligt i Sverige och något som polisen fokuserat på under senaste åren. Om du söker på IPTVking logga in kan det därför hända att de olika återförsäljarna stängt ner sina sajter. Det är ytterligare en anledning till att välja en laglig streamingtjänst. Även om du betalar för ett fullt år har du inga garantier.

Vi på IPTVking kan istället ge dig tips om lagliga sajter som passar för just dina intressen. Om du har barn är till exempel Disney + ett alldeles utmärkt alternativ. Om du vill ha både sport, filmer och serier och mycket svenskt material är Viaplay ett av de bästa alternativen. Du behöver alltså inte välja IPTV.

IPTVking