Använd-VPN-tjänst-för-iptv-på-din-smart-tv

Använd VPN-tjänst för iptv på din smart-tv

Har du funderat på att hur det fungerar med att använda en VPN-tjänst ihop med din smart-tv och iptv? Då kan vi meddela att det hela är mycket enkelt att få igång, och gör att du kan fortsätta att kolla på dina favoritprogram med iptv-tjänster utan riskera att åka dit!

Behöver man använda en VPN till en  smart-tv?

Egentligen behöver du naturligtvis inte använda en VPN till din smart-tv, om du använder lagliga iptv-tjänster och live stream tjänster som netflix. Även andra lagliga alternativ som SVT Play, och TV4 Play kan du använda helt lagligt utan att använda dig av en VPN-leverantör.

Men har du tänkt att köpa dig ett iptv-abonnemang och använda det på din smart tv, så kan det vara bra att skaffa dig ett skydd med en VPN. En VPN-klient ser till att dölja din spår, och gör detta genom att slussa dig via massa servrar runt om i världen. Detta gör att ingen kan se att det är din IP-address som laddar in kanalerna, och du förblir anonym.

Hur du installerar VPN till din smart-tv

Det finns några olika sätt att gå tillväga för att installera en VPN till din smart-tv. Antingen så sker detta direkt på sin smart-tv, eller i din router som du får ditt Internet ifrån till tv:n.

Oftast har vpn-leverantörerna väldigt bra guider på detta hur du går tillväga. Tar du en leverantör som NordVPN, så här dem väldigt utförliga guider i hur du ska göra.

Hur mycket kostar det att skaffa en VPN till din Tv-apparat

Eftersom att du uppenbarligen ska kolla på live streams via nätet på din smart-tv, så behöver du en bättre leverantör av VPN-tjänster. Dels behöver det vara en snabb anslutning, men också en extremt säker om du tänker använda den för iptv.

I vårat bäst i test av vpn tjänster har vi tagit fram tre alternativ vi tycker är bra. Och för dig som har tänkt att använda en VPN-tjänst för att kolla på streams via nätet, så är det gratis alternativ som finns inget alternativ.

Väljer du att köpa NordVPN som är testvinnare av vårat, men nästan alla andras bäst i test också så kostar det ca 30 kr i månaden. Med tanke på att att du då kan använda iptv-tjänster för ca 50 kr i månaden, där du får alla premium kanaler så är det superbilligt i jämförelse vad ett vanligt Kanal paket kostar varje månad.