Är-man-helt-anonym-med-en-vpn-anslutning

Är man helt anonym med en vpn-anslutning?

Frågan om man är helt anonym när man använder en vpn är naturligtvis välbefogad, speciellt om man valt att köpa en vpn-tjänst. Och kanske helt vital om du har tänkt att använda en VPN för att skydda dig ifrån att åka dit för nedladdning, eller pirat streaming med en iptv-tjänst.

VPN-tjänster som inte är säkra att använda

Precis som så mycket annat finns det inget gratis, och med en gratis VPN tummar du på säkerheten. Och just med en VPN ska man inte tumma på säkerheten, med tanke på att det är av säkerhets skull du skaffar en från första början.

Det gratis vpn-klienter som finns är både extremt långsamma, och passar sig inte för att kolla på IPTV. Naturligtvis har de som ligger bakom en gratis vpn-tjänst inte samma resurser som de som tar betalat för tjänsten, vilket också tydligt märks.

De flesta gratis vpn-leverantörer som finns har endast ett fåtal servrar, till skillnad från en aktör som NordVPN med hela 6000 vpn-servrar. Detta gör att gratis tjänsterna stockar väldigt snabbt, och inte alls ovanligt att dem bara har 5-10 olika servrar du kopplas upp emot.

Så vårat råd är att du ska undvika dessa, av både säkerhets själ och att dem är tröga.

Dessa vpn-tjänsterna är säkra att använda

Mycket utav detta har vi skrivit om på våran guide om de bästa vpn-tjänsterna, men vi drar en snabb genom gång här också.

Ni vi valde ut en testvinnaren i vårat bäst i test av vpn, så var säkerhet naturligtvis den viktigaste faktorn för oss. Eftersom att Iptv är ett område där både snabbhet, och säkerhet är prio ett så kan du vara säker på att du kan vara säker när du använder våran testvinnare.

Och vi som så många andra har kommit till samma slutsats, att NordVPN är den bästa vpn-tjänsten idag. Detta både sett till hur anonym man förblir, och hur snabb deras tjänst är. De gör att den som en utav väldigt få fungerar till både de höga krav som nedladdning, men streaming tjänster som iptv sätter på en vpn-tjänst.

Så håller en VPN dig anonym

Det finns flera olika tekniker på VPN tjänsterna, där några är säkrare än andra och ser till att hålla dig anonym. Till att börja med garanterar man bland annat att aldrig lämna ut dina uppgifter till nyfikna myndigheter. Och vi har sett aktörer som också tillåter betalning via brev med pengar i sig.

Men det som är viktigast är att en tjänst ser till att kryptera all din trafik, och också ser till att slussa dig via många olika VPN-tunnlar.