IPTV BÄST I TEST

Tycker du det är svårt att veta vilken iptv leverantör du ska välja, eller kanske vilken som är bästa IPTV box 2020? Då har du en bra guide här som  kan hjälpa dig att sortera ut vilken som är bäst. Vi har granskat alla större aktörer på marknaden, och kollat vilka du kan använda ihop med en VPN för att slippa att ta risken att torska.

Stora svenska IPTV leverantörer i testet

När vi utförde detta bäst i test utav iptv leverantörer så titta vi på många olika faktorer, där antal kanaler och hur lite avbrott ( lagg) det var i sändningen. Men även sådant som om du kan använda tjänsten säkert, vilket betyder att du kan betala säkert och använda tjänsten ihop med en VPN.

Utöver det så tittade vi också på om tjänsterna hade bra service, vilket skiljer sig väldigt mycket från tjänst till tjänst. En del har ingen alls, medans andra har både live chatt och på svenska också. Nedan finner du både bästa iptv tjänsten 2020, bästa VPN-tjänsten 2020 och bästa iptv boxen 2020.

Bäst-i-test-vinnare-av-årets-iptv-abonnemang

Bästa IPTV leverantör 2020

Här har du de tre bästa IPTV leverantörer 2020 du kan köpa ett abonnemang ifrån för att kolla på IPTV kanaler. De vi har kollat på är priser, och vilka kanaler samt kvalitet på själva strömningen av sändningarna.

VIKTIGT MEDDELANDE! Läs våran guide om SÄKERHET innan du köper något abonnemang! | Du är inte skyddad, din IP-adress är: 192.168.1.140

Billigast-iptv-tjänst

Fiverr.com – 8400 kanaler för 371 kr i 12 mån

För dig som vill köpa ditt abonnemang via än säker källa, så rekommenderar vi starkt att du köper via Fiverr.com. Detta är ett väldigt bra alternativ för dig som är mest ute efter att bara få det att fungera, och dessutom vill ha det billigt. Ända nackdelen/fördelen är att du inte kan betala med Bitcoins, utan betalar med ditt kort eller PayPal vilket medför en lite större risk.

 • 8400 Kanaler – Du får alla svenska film och sport kanaler du kan tänka dig.
 • Du får dina kanaler näst intill direkt – Betala enkelt med PayPal och Kort.

20000-IPTV-KANALER

TYTAN IPTV – 20.000 kanaler för 1.349 kr i 12 mån

Överlägset mest populära IPTV leverantör både svenskar, och andra nordbor köper sitt abonnemang ifrån. Här får du 20.000 premium kanaler varav 306 Svenska kanaler, för priset av 112/ mån  (1.349 kr)  för ett 12 månaders abonnemang. Säker betalning och stödjer dessutom VPN. Inget lagg under sändningen och man har en Svensk live chatt support. Bättre blir det inte.

 • 20.000 Kanaler – Kan nog inte finnas någon kanal som inte finns med i detta paket.
 • Populärast bland Svenskar – Massvis av Svenskar som get abonnemanget toppbetyg.

Bästa-vpn-tjänst-2020

Bästa VPN-tjänst för att kolla på iptv säkert

NordVPN är överlägset den bästa, och den mest använda vpn-tjänst bland dem som använder sig av iptv kanaler. Den skyddar dig så att polis och myndigheter inte kan se att du streamar tv-kanaler.

Denna vpn-tjänst kostar 300 kr per år, och tillsammans med kanalpaketet som är bäst i test landar du på cirka 1.650 kronor per år totalt för att kolla på iptv både tryggt och säkert. Här kan du läsa mer om varför du ska använda en VPN-tjänst när du kollar på iptv kanaler.

Bästa IPTV boxen 2020

Här är de tre bästa IPTV boxarna 2020 som du kan köpa i Sverige. Det vi har kollat på är pris, och användarupplevelsen för att kunna bli bästa iptv boxen 2020. Dock ska det sägas att vare sig Apple TV, eller Google ChromeCast inte är med i detta bäst i test, fast att dem också kan användas som iptv box.

MK809-III-IPTV-BOX

MK809 III Android TV

Sett till både priset och vad du får i denna iptv boxen, så tycker vi att detta är den bästa iptv box 2020 du kan köpa i Sverige. Detta är kanske inte den snyggaste boxen i testet, men för priset får du otroligt mycket för pengarna. I denna lilla sticka har du allt som det dyrare media boxarna också har.

 • Full HD – Bra upplösning 1080P video (1920*1080).
 • Wifi – Naturligtvis helt sladdfri anslutning mot internet.

m8s-iptv-box-och-mediaspelare

MS8

I princip är denna boxen samma som vinnare av den bästa IPTV-Boxen 2020, och ända anledningen till att vi inte anser att denna boxen är den bästa är att den är dyrare. Tyvärr så väger inte design upp prisskillnaden, vilket egentligen inte gör att det finns någon anledning att köpa denna.

 • 4K & Ultra HD – Samma extrema upplösning som boxen ovan.
 • Wifi – Naturligtvis helt sladdfri anslutning mot internet.

Minix-NEO-U9-H - KODI-IPTV-BOX

Minix NEO U9-H – KODI IP TV BOX

Här är den finaste av det finaste iptv boxarna! Denna iptv box har allt och lite till, och hade det inte varit för priset hade denna boxen vunnit. Designen har kanske den snyggaste av alla vi har sett på marknaden, men den har KODI och fjärrkontroll. Allt du behöver helt enkelt!

 • 2K & 4K – Upplösning med upp till 2160p med HDMI 2.
 • Wifi – Trådlös anslutning mot nätet med Wifi.
 • KODI