C-More-Free-Live-Stream---Se-gratis-livestream-på-C-More

C More free live stream

I denna guiden tänkte vi gå igenom hur du kan se på C More free live stream, och det nästan gratis med hjälp av IPTV. Men du ska ha klart för dig att se en gratis live stream med C-More, är helt olagligt. Så vi kommer både gå igen hur du kommer igång att se på C More livestream via nätet, men också hur du skyddar dig med en VPN ifrån att åka dit!

Varför kollar folk på C-More med gratis tjänster?

Det finns främst två orsaker till varför folk skaffar sig gratis C More stream tjänster, och då oftast med hjälp av en iptv-tjänst. Och priset är naturligtvis den största anledningen, men också tillgången. Oftast så är det som så att du bara kan se på tjänsten från Sverige, och blir blockerad i andra länder. Detta beror på att de olika programmen på C More oftast inte ägs av dem själva, och man har bara sändningsrättigheter i Sverige.

Så ser du på gratis C More livestream

Förr i tiden kunde du se på gratis C More livestream på olika hemsidor, men dessa har stängts ner en efter en. Men snabbt har det kommit ett nytt sätt att se på kanalen, och denna är också säkrare. Det är det som kallas för IPTV-tjänster, vilket i mångt och mycket påminner om pirat boxarna för satellit tv. Nu har man bytt ut paraboler och pirat boxar, och ersatt det med nätverk och iptv boxar.

Hur fungerar det då, och vad kostar det?

I all korthet fungerar iptv som en delningstjänst, som du kopplar upp dig mot tjänstens servrar för att se tv-kanaler. Dessa iptv-leverantörer tar ca 500 kr, för 9000 kanaler i ett helt år. När du sedan har köpt deras tjänst, kopplar du upp dig emot den och kan börja kolla på C More. Idag kan du bland annat koppla upp din smart tv apparat, och mobil samt dator direkt mot tjänstens servrar. Vill du kolla på en gammal tv, som alltså inte räknas som en smart tv behöver du en iptv box.

Se på C-More play och kanaler utomlands

En annan stor fördel med att köpa en iptv tjänst, är att du då kan se både C More play och deras kanaler utomlands. Detta är något som har stört många länge, men det problemet löser man på detta viset. Men viktigt att komma ihåg är att du i sådana fall också måste skaffa dig en VPN, som gör att det ser ut som att du är i Sverige när du är utomlands. Ett Virtuellt Privat Nätverk skyddar dig också från att åka dit, vilket kan bli dyrt annars.

Börja kolla på gratis live stream så här

Blev du sugen på att testa detta, eller bara vill veta mer om hur detta fungerar?  Vi har satt ihop en bäst i test guide, där du kan se vilka iptv-abonnemang som är billigast och bäst. Och glöm inte bort att läsa våran guide om hur du surfar säkert på nätet. Vill du bara se vilka program du kan se på, så kan du se vilka svenska kanaler som finns med i ett iptv abonnemang.