Därför-ska-du-inte-köpa-svenska-iptv-tjänster

Därför ska du inte köpa svenska iptv tjänser

Du kliar dig säkert i huvudet och undrar varför vi på iptvking.se skriver en artikel om varför man inte ska köpa iptv tjänster. Och det du säkert tänker du nu, säljer inte nu IPTV? Nej det gör vi faktiskt inte, och har aldrig heller gjort. Vi är en fristående hemsida som enbart skriver artiklar om hur iptv fungerar, och vilken utrustning så som IPTV Boxar och smart tv som är bäst. Vi har därför inget som helst intresse i dölja de brister som Svenska, Europeiska och Amerikanska tjänster har. Vårat mål med hemsidan är att läsarna ska ha så bra fakta på bordet som möjligt, och nu har det hänt saker inom branschen som måste tas upp av oss.

Undvik de svenska iptv abonnemangen.

Anledningen till att du ska undvika de svenska iptv tjänsterna som säljer abonnemang är att dem inte är säkra att köpa ifrån. Det har nämligen ganska nyligen varit en väldigt omfattande razzia mot iptv tjänster, i flera olika länder samtidigt.

Det som hände rent praktiskt som påverkar de svenska iptv leverantörerna var att ryggraden inom iptv stängdes av, och påverkade 90% av alla tjänster. Vilket nu gör att i princip alla tjänster som säljs i Sverige, Europa och USA inte längre kan leverera några iptv kanaler längre. Detta på grund av att alla försäljare av IPTV tjänster har korkat nog använt sig av en och samma leverantör, den nu mera nedstängda tjänsten XTREME CODES.

Här är en video om det, men det finns många fler ute på nätet!

50 miljoner användare avslöjades

Ja du läser rätt, polisen som beslagtog servrarna från XTREAM CODES fick också tag på närmare 50 miljoner användares uppgifter och ip nummer. Och nu sitter miljontals människor runt om i Europa och USA och biter naglarna. Ingen vet hur omfattande utredningen blir, och vilka man kommer att försöka att sätta dit. Men något som är säkert är att branschen här i Europa, och USA måste tänka om.

Risk för att du blir lurad

Därför rekommenderar vi främst två saker just nu, köp från sajter Kina så som AliExpress istället och använd en VPN. Till och börja med var du stor risk att inte få något alls om du köper av Svenska aktörer, då dem inte längre kommer åt iptv kanalerna som numera kan vara avstängda.

Men inte nog med att du kanske blir lurad på pengarna, så vet du inte hur många av dem som finns med i alla utredningar som pågår just nu. Det är helt enkelt att leka med elden, och det tar utöver detta kraftiga överpriser.

Vilka ska jag undvika att köpa ifrån?

Alla, är det enkla svaret. Undvika att köpa från alla iptv leverantörer du hittar på Google. Alla dem är Europeiska eller Amerikanska, och jag hade i vart fall inte lämnat mina uppgifter till någon sådan sajt i dagsläget. Ingen vet som sagt vad som kommer att hända nu, och har du otur så köper du från någon som polisen snart kan gör razzia hos. Så det enkla svaret är alla du hittar på Google!

Köp av iptv leverantörer från Kina

Köper du från Kina så kan du vara säker på att du får några kanaler, och du behöver inte vara orolig att europeiska och amerikanska myndigheter kommer åt dem. Det kinesiska aktörerna har dessutom sjukt mycket billigare iptv abonnemang, men använd också VPN här.

En VPN är till för att dölja din ip när du surfar, vilket gör att ingen kan se vad du gör på nätet. Skulle man göra en räd mot även Kinesiska servrar så är du i vart fall skyddad, och ingen kan se att det är just du som använt deras tjänst.