Free live stream med iptv king

Är du sugen på att kolla på free live stream av hockey och fotboll, men vet inte hur du gör? Då har du hittat helt rätt, vi visar dig detta nämligen. I denna guiden visar vi dig två olika sätt att se på gratis live stream sändningar av hockey och fotboll. Naturligtvis kan du också se all annan livestream sport gratis.

Inte lagligt att se gratis livestream hockey & fotboll

Men vi vill börja med att säga att det metoder vi kommer att visa dig att se på gratis livestream hockey och fotboll, inte är lagliga. Och du kan få böta stora belopp om du bir tagen. så ta alltid och använd en VPN för din säkerhetsskull!

Se-live-stream-gratis-med-iptv

Se live hockey & fotboll stream gratis med iptv

Att det har blivit snor dyrt att se på live streams via vanliga kanalpaket som C More och Viasat, har skapat en helt ny marknad. När du idag måste betala över 1000 kronor i månaden om du vill se livestream sändningar från SHL hockey och Allsvenskan fotboll, så dröjer det naturligtvis inte länge innan någon tar fram en gratis live stream variant för att se på hockey och fotboll.

Iptv är inte helt gratis live stream, men nästan!

Svaret på de dyra priserna blev något som kallas för IPTV, och är i korta drag alla världens kanaler live streamade via nätet. I takt med att priserna på riktiga kanal paketen har gått upp, så har också användandet av iptv-tjänster gjort desamma. Idag ligger ett iptv abonnemang med 9000 kanaler på ca 500 kr om året, och då kan du se all sport live streamat i din smart-tv, dator eller mobil.

free-hockey-och-fotboll-live-stream

Försiktighetsåtgärder när du köpt en iptv live stream tjänst

Även om man kan se på så kallad free live stream hockey och fotboll via nätet, så är det alltså inte lagligt. Dem som distribuerar en livestream gör naturligtvis något olagligt, och du som köpt ett iptv abonnemang gör också det.

Därför ska du alltid vidta försiktighetsåtgärder när du live streamar sport kanaler, och andra premium kanaler. Vi rekommenderar alla starkt att investera ett par hundra kronor om året i en VPN, vilket skyddar dig från att någon ser vad du gör online. Här kan du läsa mer om säkerhet när du använder iptv.

Bästa-vpn-tjänst-2020

Så kollar du på livestream med en iptv tjänst

Till och börja med måste du köpa en bra iptv tjänst som inte laggar när du kollar på den, vilket du har en bra kandidat här i vårat iptv bäst i test. Sedan beroende på om du har en smart-tv eller inte, så kan du också behöva köpa dig någon av dessa iptv boxar.

Har du tänkt att kolla på live streamen via dator, smartphone, chromcast, Apple Tv eller surfplatta så behöver du också ladda ner en iptv app. När du gjort detta loggar du in på din vpn-tjänst, för att skydda så inget ser vad du gör. Och sedan är det bara att börja kolla på dina favorit hockey lag och fotbolls matcher.

Hårdvara-för-att-se-free-live-stream-med-iptv

Kolla på free live stream sport hos spelbolag

Ett annat alternativ du har som också många använder sig av är att se på live stream matcher helt gratis via spelbolagen. Det är nämligen så att ett par spelbolag har hunnit att bli så stora nu, så att dem har råd att köpa licenserna för att live streama hockey och fotbolls matcher. Och det bästa av allt är att det inte kostar dig en krona, utan allt du behöver göra är att starta ett gratis konto hos dem.

För och nackdelar med livestreams via spelbolagen

Naturligtvis finns det som med allt annat för och nackdelar med att se på gratis streamade matcher via spelbolagen, istället för iptv. Den största nackdelen är att dem inte har fullt utbud, vilket innebär till exempel att kanske bara en match i en spelomgång sänds via dem. Men den stora fördelen är att det är het kostnadsfri live stream via nätet, och du kan se på hockey och fotboll live via din webbläsare.

Se-gratis-livestream-via-spelbolag