Netflix-pirat-abonnemang

Har Kineserna hackat Netflix?

Vi upptäckte något spännande precis, det har nämligen på väldigt kort tid dykt upp massa försäljare på AliExpress som säljer Netflix abonnemang. Det som är så lustigt med det som får oss att tro att dem måste ha hackat Netflix är att det bara kostar 240 för ett år. Det första man naturligtvis är, hur har dem lyckats, och funkar det verkligen.

Netflix utbud av serier och filmer

En av de saker vi börja med att ta reda på var om det bara handla om en billig kopia, där man alltså inte har hela utbudet Netflix vanligtvis har. Men som det verkar om man läser recensioner från alla dem som köpt, så verkar det faktiskt som att du kan se hela Netflix utbud av serier och filmer. Hur man lyckats med detta är en gåta för oss, och vi kan inte se annat än att man på något vis lyckats att kopiera upp ett abonnemang.

Normalt sett så kan man ju inte använda mer en ett vist antal enheter per abonnemang, vilket dem på något vis alltså lyckats att kringgå. Alla som köpt detta abonnemang verkar vara nöjda ännu, och detta kommer bli spännande om vi kommer att se en explosion av försäljning av kopierade Netflix abonnemang. Kanske detta snart blir lika vanligt som IPTV abonnemang, och då kanske pirat strömning snart är lika vanligt som nedladdning var en gång i tiden.

Kina Netflix kostnad VS Vanliga Netflix pris

I Sverige är det vanliga Netflix pris som de flesta betalar ca 99 kr i månaden, och Kina är en Netflix kostnad på 240 kr om året. Det betyder att du sparar ca 1000 kr per år för att köpa ett pirat Netflix. Vi ska vara tydliga att berätta att vi själva inte testat att köpa detta pirat Netflix, och kan därför inte heller säga något om hur vida kvaliteten på sändningen är.

En annan intressant sak vi upptäckte var också att det verkar kommit ett liknande paket för Spotify, där konceptet verkar vara i princip densamma. vill du veta mer om även detta pirat abonnemang så hittar du den artikeln här om Spotify.