NordVPNtjänst

NordVPN är en vpn-tjänst baserad i Panama, och detta är enligt näst intill alla den säkraste VPN-tjänsten du som kräver hög säkerhet kan köpa. Detta är också anledningen till varför NordVPN vinner test efter test, år in och år ut. Detta är en av det allra första tjänsterna som kom på marknaden, och sedan dess har man byggt ut sitt nätverk av vpn-servrar rejält.

NordVPN har för närvarande över 5600 servar uppdelat i över 60 olika länder, vilket innebär otroligt säkert och snabbt vpn-nätverk. Detta är det överlägset största nätverket om vi räknar i server antal som vi har med på listan utav alla vpn-leverantörer. NordVPN tar detta med din anonymitet och säkerhet på allra största allvar, vilket du snabbt märker när du använder deras vpn-tjänster. En utav dessa unika säkerhetsåtgärder som bara NordVPN erbjuder är så kallad ”Double VPN”, vilket innebär att man tar och tunnlar dig genom två olika servrar. Detta ger en två vägs kryptering, vilket innebär att du får en supersäker anslutning.

Läs också: Vårat bäst i test av bästa VPN tjänsterna

Användarvänlig VPN-APP

NordVPN är kanske nästan lika känd för sin otroligt lättanvända VPN-APP, som du kan köra både på Android och iOS. I denna appen finns också naturligtvis en ”kill switch”, vilket gör att du kan vara säker på att din data aldrig hamnar i fel händer.

Om NordVPN

NordVPN har förlagt sitt företag i Panama City, vilket är en stor trygghet för dig som användare. Detta kanske inte är det första man lägger någon vikt på, men det är otroligt viktigt att vpn-tjänsten kommer från ett land som bryr som om din integritet. Något som också har gjort NordVPN kända är deras noll loggning, vilket beryder att dem inte loggar och sparar någonting av din användning.

Så bra är NordVPN:s tjänst

Naturligtvis hade vi med så många andra rankat NordVPN som bästa vpn-tjänsten om det inte också var snabba, vilket dem verkligen också är. Som vi tidigare har varit inne på så har man ett extremt stort nätverk av vpn-tunnlar du kan gå igenom, vilket gör att inte alla försöker gå igenom en och samma samtidigt. Detta gör att tjänsten fungerar utmärkt för både IPTV, och för nerladdning av filmer, spel och programvara.

Använd NordVPN för att se amerikanska Netflix

Med NordVPN kan du naturligtvis också kringgå alla geografiska begränsningar, och då tänker vi främst på Netflix och andra play tjänster. Så för dig som vill se på amerikanska Netflix, eller se på SVT Play utomlands är detta helt rätt VPN-klient. Fem utav de 6 olika servar som vi testade att låsa upp amerikanska Netflix fungerade klockrent.

Anslut flera enheter samtidigt

NordVPN tillåter dig att ansluta upp till 6 olika enheter, vilket gör att du kan skydda allt där hemma från nyfikna. De plattformar som man stödjer är Android, Chrome OS, iOS, MACm Linux, Windows eller via din router. Se till att skydda alla dina enheter på en och samma gång när du ändå är igång, det kostar inget extra.

Priset för vpn-tjänsten

Köper du deras billigaste paket kan du när dem har erbjudanden köpa det för så lågt som ca 30 kr i månaden, istället för ordinarie priset som normalt ligger på strax över 100 kr i månaden. Så har du tur och det är kampanj på tjänsten är det bara att slå till och testa, och skulle du mot all förmodan inte vara nöjd har du 30 dagars garanti med pengarna tillbaka utan massa frågor om varför.