PRISER FÖR IPTV KANALPAKET

Nedan finner du vanliga priser för ett iptv abonnemang med det vanliga kanaler som Viasat och C More. Detta är alltså inte att förväxla med Viasat’s & C More’s riktiga priser, utan dessa kanalpaket är så kallade piratpaket från olika iptv leverantörer. Priserna nedan är uträknade utan iptv boxar, där du istället bara köper loss ett abonnemang. När du köpt ett sådant kanalpaket kan du sedan live streama via din Apple & Android app, eller via din Smart tv.

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Price


TESTA PÅ

+ 10.000 KANALER

VIASAT

C MORE

FILMER 

SERIER

Ej AKTIV 3 MÅNADER 

+ 10.000 KANALER

VIASAT

C MORE

FILMER

Serier

EJ AKTIV6 MÅNADER

+ 10.000 KANALER

VIASAT

C MORE

FILMER

SERIER

160 kr


12 MÅNADER 

+ 10.000 KANALER

VIASAT

C MORE

FILMER

Serier

210 kr


För dig som är osäker på apparater som iptv fungerar på, så har vi artiklar om hur det fungerar på Smart Tv, Appar och Google ChromeCast samt Apple tv. Funderar du på att skaffa dig en box med fjärrkontroll istället, så har du en fullständig guide om boxar. För mer information om vilka kanaler som ingår så finner du kanallistan här. Är du sugen på att ta reda på vilken som är testvinnare, så finner du det i vårat bäst i test.

OBS: Det finns också svenska hemsidor som säljer dessa abonnemang, men de flesta svenskarna verkar vilja undvika dem pga av rädsla för att bli upptäckta. De väljer därför att köpa från aktörer i Kina som de svenska myndigheterna inte får fatt i, och de riskerar därför inte att få sina uppgifter röjda när svenska myndigheter beslagtar servrar från razzior. Vill du veta mera om hur svenskar skyddar sig, så har vi en hel artikel om säkerhet.

Ett annat bra tips om du fortfarande känner dig osäker på vad som gäller är att läsa på forum som flashback med flera, eller våran artikel om vad de svenska lagarna säger.