RusVPN leverantören

RUSVPN

RusVPN är en utav våra favoriter, och detta trots att man är en relativt ny vpn-tjänst. En stor anledning till att vi gillar dem så mycket är naturligtvis deras pris för tjänsten, vilket du kan läsa mer om nedanför. Men faktum är att denna vpn-tjänsten har dragit ögonen åt sig från många på senare tid, och detta är för att RusVPN levererar snabb och säker uppkoppling.

Det skall sägas att RusVPN har betydligt mindre servers än NordVPN, men är ändå otroligt snabbt nätverk. En anledning kan vara att man fortfarande är relativt ny vpn-klient, vilket innebär att kanske inte så många använder bandbredden i nätverket ännu. Så vi rekommenderar alla att inte köpa mer än 1 år, då det kanske på sikt skulle kunna bli långsammare om man inte bygger ut nätverket av servers i samma takt som man får nya kunder.

Läs också: Vårat bäst i test av bästa VPN tjänsterna

Användarvänlig VPN-APP

RusVPN har en nästan lika enkel app som NordVPN, som även denna fungerar på både Android och iOS. Även här behöver du inte oroa dig för att vara it-ingenjör för att kunna använda tjänsten. Enkla och snygga gränssnitt i appen, och inga krångliga inställningar du behöver göra ger ett toppbetyg på den delen.

Om RusVPN

RusVPN får en att tänka att denna vpn-tjänsten kommer från Ryssland, men detta är helt fel. Tjänasten har sitt säte i Dominikanska republiken, och namnet RusVPN står för ”ReliableUnlimitedSecure” VPN. På svenska betyder det att man är en pålitlig och säker vpn-tjänst utan begränsningar.

Så bra är RusVPN:s tjänst

I våra test utav vpn-tjänsten RusVPN kunde vi med glädje bekräfta det som så många andra på nätet har sagt, att det nämligen fungerar riktigt bra för att vara en soppas ny och billig vpn-tjänst. Vi var lite skeptiska i början om det verkligen skulle hålla för att streama filmer på Netfix, och palla av att sända live iptv tjänster. Men detta fungerade kanon, och vi kunde inte märka av någon skillnad i hastighet mellan RusVPN och NordVPN som är våran testvinnare.

Dock som vi nämnde ovan så kan detta kanske bli ett långsammare nätverk i takt med att fler och fler ansluter sig, och risken finns alltid att man inte hinner med att bygga ut nätverket av vpn-tunnel servers i samma takt. Så våran rekommendation är att du inte köper över 12 månaders abonnemang.

Använd RusVPN för att se amerikanska Netflix

Vi har testat och kolla på amerikanska Netflix med denna VPN-tjänst via 2 olika servar från RusVPN. Båda två fungerade utan problem och lyckades att ta sig förbi deras geografiska begränsningar. Men ett varningens fiinger även här, då detta är en ny vpn-tjänst. Risken finns alltid längre fram i tiden när tjänsten blivit mer populär, att Netflix inte släpper igenom deras servers. Och i och med att dem inte har så stort nätverk av servrar, betyder det också att det är också mycket enklare att stänga ner åtkomsten för RusVPN:s servers.

Anslut flera enheter samtidigt

Med RusVPN kan du ansluta 5 olika enheter samtidigt mot deras ca 330 lika serverar som finns i över 35 olika länder. Det tillgängliga apparna som finns just nu är för Win 10, Mac, iOS och Android. Vi antar att detta kommer att utvidgas med tiden, men just nu är det dessa plattformar du kan köra RusVPN på.

Priset för vpn-tjänsten

RusVPN har en utav marknadens lägsta priser för sin VPN-tjänst, och signar du upp för 12 månader så kostar det bara ca 25 kr i månaden. Naturligtvis har även dem erbjudanden ibland, men detta är grundpriset hos dem. Är du inte nöjd med VPN-tjänsten, så har du 30 dagars pengarna tillbaka garanti.