Se-Svenska-tv-kanaler-utomlands-med-en-vpn

Se Svenska tv-kanaler utomlands med en vpn

Har du också varit utomlands och upptäckt till din frustration att du inte kan se på svenska play tjänster där? I denna artikeln tänkte vi gå igenom varför det är så, men också hur du kan se på svenska play tjänster med en VPN utomlands.

Därför kan du inte kolla på SVT play med flera utomlands

En stor del av de program som både SVT, TV4 och andra svenska tv-kanaler har, är inte producerat av dem själva. Det vanligaste är att tv-kanaler betalar för rättigheterna att sända programmen, men då i sitt egna land.

Det betyder att du som befinner dig i ett annat land inte kan se dem. Och detta gäller också många av streaming tjänsterna som Netflix, och liknande tjänster.

Men som tur vad kan du med en vpn-tjänst ta dig runt detta, och till och med se på Amerikanska Netflix med hjälp av en VPN.

Använd Vpn-tjänst för att se på play tjänster utomlands.

Med dagens teknik kan man naturligtvis lösa detta problemet enkelt, och lösningen heter VPN. För dig som inte är bekant med detta sedan innan, så kommer här en kort förklaring.

Det här är en VPN

Ordet VPN står för Virtuellt privat nätverk, och är ett närverk med många tusen servrar runt om i världen sammankopplade. Många kallar också detta för en vpn-klient, eller bara för en VPN-tunnel.

Anledningen till att det kallas för vpn tunnel är att man går igenom alla dessa, och på så vis får man skyddad identitet. Men man kan också använda en vpn-tunnel för att få det att se ut som att man befinner sig i ett annat land.

Så man kan till exempel koppla upp sig mot en svensk server när man är i Spanien, och på så vi ser det ut som att den som försöker att få åtkomst till programmet på play tjänsten ser ut att komma från Sverige.

Vad du ska tänka på när du köper en vpn-klient för att streama Svenska play tjänster utomlands

Som vi alla känner till är det inte säkert att du har en bra och snabb anslutning när du befinner dig i utlandet, och då får inte en kass vpn sakta ner det hela ännu mer. Välj därför en Vpn-klient som är snabb.

Vi på IPTV KING har gjort ett bäst i test, där våran vinnare var NordVPN.

Vill du veta mer om hur en VPN fungerar, och vad den kostar dig? Gå då in på våran sida VPN, där du kan lära dig mycket mera om denna spännande teknik!