Vpn-tjänsterna-som-fungerar-i-mobilen

Vpn-tjänsterna som fungerar i mobilen

I denna artikeln tänkte vi gå igenom vilka av VPN-tjänsterna som funkar bra i mobilen. Eftersom att vi endast förutspråkar att man använder sig av betal vpn-leverantörer, så finns inga gratis VPN-tjänster med.

IPTV kräver att man använder sig av säkra vpn-klienter, och detta gäller särskilt på mobiler där ens nummer är kopplat till ens personnummer.

Vad du ska tänka på om du ska använda vpn-tjänst i mobilen.

Vi tycker en viktig parameter som man ska kolla på är hur snabb VPN-tjänsten är. Detta blir extra viktigt när man ska använda en vpn på mobiler, eftersom att dessa redan från start oftast har långsammare uppkoppling mot nätet.

I vårat bäst i test av vpn tjänster, så kunde vi se att snabbaste och bästa vpn var NordVPN, och fungerar utmärkt ihop med mobila uppkopplingar. Båda två vpn-leverantörerna kostar ungefär lika mycket, och är nästan lika snabba.

Viktigt med en bra VPN-app för mobilen

En annan sak som man lätt glömmer av när man ska köpa en vpn-tjänst, är att kolla vad de har för app till den. Det ska naturligtvis inte krävas att du är en raketforskare för att få det att fungera.

Ett lätt och enkelt program, där du hela tiden kan känna dig säker på att din mobil hela tiden är uppkopplad mot VPN-tunnlar när du kollar på iptv-kanaler.

Även har tycker vi att det är de två ovan nämnda som har bäst vpn-appar till mobiler. Kanske inte så konstigt heller när det är de två största Vpn-leverantörerna.

Vilka mobiler stödjer vpn-tjänsten?

Kanske en självklarhet för det flesta att man först kollar upp att vpn-tjänsten man ska köpa fungerar i en mobiltelefon, men lika bra att säga det en gång till. Alla vpn-tjänsterna på marknaden stödjer inte Apple och iOS, och andra stödjer inte Android operativsystem.

Väljer du PureVPN, eller NordVPN så kan du vara säker på att dem stödjer din enhet. Förutom dessa mobila operativsystem stödjer båda vpn-klienter också andra typer av enheter, om du också skulle vilja i ett senare skede också använda VPN-tunneln på datorn.