Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Streama C More gratis – tips på temat motorsport!

Streama C More gratis – tips på temat motorsport!

  • av
Streama C More gratis

Gillar du motorsport och vill streama C More gratis? Då är ett tips att ta del av de proverbjudanden med en gratismånad som C More ofta tar fram. Att streama kanalen gratis på andra sätt är inte tillåtet och inget vi rekommenderar.

Vi får ofta förfrågningar angående streaming av motorsport, och i det här inlägget ska vi ge våra bästa tips från C Mores utbud. Kanalen har nämligen en hel del godbitar i tablån just nu, både när det kommer till sportevenemang och dokumentärer om motorsport.

Streama Rallycross VM 2022

2022 års FIA World Rallycross Championship drog igång i Hell i Norge den 13-14 augusti. Startfältet 2022 är annorlunda mot tidigare då man satsar på bilar med elektriska motorer. Bilarna har hypermoderna motordelar, bland annat är de utrustade med med dubbla elmotorer. Dessa levererar 680 hästkrafter och når 100 km i timmen snabbare än bilarna i Formel 1.

 I skrivande stund leder Johan Kristofferson tävlingarna, och det är minst sagt spännande med svenska ögon sett då bland annat Timmy och Kenny Hansen jagar på plats tre och fyra i tabellen.

Rallycross VM visas på C More och går att streama. För den som tar del av ett erbjudande om att streama C More gratis är det således fullt möjligt att följa den spännande jakten utan att betala. Det går även att streama deltävlingar direkt från FIA:s egen webbsida.

C More har för närvarande rättigheter att visa:

  • World Rally Championship 
  • European Rally Championship 
  • World Rallycross Championship

Streaming av speedway

En annan motorsport som hittas på C More och kan streamas är speedway. Många uppskattar sporten då varje heat går snabbt (ett heat tar bara runt en minut). På C More är det svenska speedway-lopp som kan följas. 

När det här inlägget skrivs är det en lågoddsare att slutspelet kommer tas hem av Smederna. Nästa tävling går av stapeln den fjärde oktober.

Att streama C More gratis och se dokumentärer om motorsport

Om du söker efter sätt att streama C More gratis vill vi, sist men inte minst, slå ett slag för de bästa dokumentärerna om motorsport hos kanalen. Den finns nämligen några riktiga guldkorn!

Qualified

Qualified är en dokumentär från amerikanska ESPN . Den handlar om Janet Guthrie. Hon var den första kvinnan att köra den största bilsporttävlingen i världen, nämligen Indianapolis 500. Det var 1977 som hon tävlade och vare sig publik eller konkurrenter tycks ha varit mogna för en kvinna i den här typen av sammanhang. 

Dokumentären ger en fascinerande inblick i Janet Guthries liv. Hon var en av de allra första kvinnorna som valdes in i International Women’s Sports Hall of Fame .

Tim Richmond: To the Limit

Tim Richmond: To the Limit är en lite äldre dokumentär som  finns hos kanalen. Den släpptes är 2010 och är en del i ESPN:s omtyckta serie som kallas ”30 for 30”. Tim Richmond anses ha varit en banbrytande  profil inom Nascar. 

Richmond var vida omskriven under 1980-talet och blev tvungen att avsluta sin karriär då han fick AIDS. Något som inte blev officiellt känt under den tid han var i livet.