Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Missa inte godbitarna i utbudet med laglig IPTV

Missa inte godbitarna i utbudet med laglig IPTV

  • av
Laglig iptv

Hösten betyder inte endast att temperaturen kryper nedåt och att dagarna blir allt kortare. Som alla tv-fantaster vet så är årstiden även en höjdpunkt i kalendern när det kommer till spännande släpp av tv-serier. I det här inlägget har tagit pulsen på de bästa serierna som du kan se med laglig IPTV.

Tips om de 5 bästa godbitarna i IPTV utbudet just nu

Tack vare laglig IPTV får du ett enormt urval av serier och filmer att titta på. För att göra det enklare har vi scannat av utbudet och letat upp fem tips på serier som du kan njuta av i HD streaming i höst.

1. House of the Dragon

HBO Max visar höstens mest omtalade tv-serie, nämligen kritikerrrosade House of the Dragon. Serien bygger på George R.R. Martins bok Eld & blod. Historien utspelar sig 200 år innan triologin om Game of Thrones tar vid. Huset Targaryen står i fokus och serien har haft strålande tittarsiffror. Även om en del Tolkien-fans knorrat så är det en storslagen serie som det är lätt att fastna framför.

2. Snabba Cash – säsong 2

Många av oss har längtat efter att få veta hur det går för Leya (Evin Ahmad) och de andra karaktärerna i Snabba Cash. Under hösten visas den andra säsongen. Tittarna får följa Leyas kamp för att fokusera på framgången med sitt tech-bolag istället för att plågas av minnena från tiden med Salim. Samtidigt  upplever Ravy ett alltmer pressat läge.

3. Andor

Disney+ spinner vidare på ännu en Star Wars spinoff. I Andor får vi följa Cassian Andors väg mot att bli en rebellhjälte. Detta under en tid när farorna blir allt fler i takt med att upproret mot Imperiet växer. En av huvudrollerna spelas av Stellan Skarsgård.

4. The White Lotus

HBO Max står bakom ännu en av serierna på vår topplista. Miniserien The White Lotus har fått en fortsättning. Handlingen i den första delen tog oss med till Hawaii, där  gästerna på The White Lotus verkade njuta av sin semester i en idyllisk miljö. Ganska snabbt blev det dock klart den uppenbara lyckan var vilseledande. Premiärdatum är i skrivande stund inte spikat, men uppföljaren lanseras under hösten.

5. The Handmaids Tale – säsong 5

Många har längtat efter den femte säsongen av The Handmaids Tale. Utan att säga för mycket kan vi avslöja att June får känna av konsekvenserna av att ha tagit livet av befälhavare Waterford. Samtidigt smyger sig Gileads inflytande in i Kanada…

Hur kan man titta på laglig IPTV?

Det är lagligt att titta på IPTV, men det är inte lagligt att distribuera. Så länge du inte avkodar kanaler på eget bevåg hemma så är det möjligt med laglig IPTV. Många gör liknelser med lagar om innehav: man kan titta på IPTV så länge man inte är den som tillhandahåller innehållet.

För att titta på laglig IPTV måste du antigen ha en box eller en app. 

Exempel på IPTV-boxar:

  • IPTVKing
  • TVGiganten
  • Dreamhost

Exempel på IPTV-appar:

  • Smart IPTV
  • IPTV Extreme
  • Perfect Player

Bjud in till ett seriemaraton

Vi är rätt säkra på att du kommer att hitta en serie att fastna för i topplistan. Varför inte bjuda in vänner och bekanta på ett seriemaraton? Ladda upp med kuddar i soffa och handla popcorn och billigt godis online för att höja stämningen och skapa rätt känsla. Med laglig IPTV kommer ni ha många timmar framför er av härligt serietittande. Tipsa oss gärna om ni hittar nya favoriter i utbudet!