Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Så fungerar C More live stream

Så fungerar C More live stream

  • av
c more live stream

C More hette tidigare Canal + och erbjuder idag en av de populäraste streamingtjänsterna i Skandinavien. Som abonnent har du tillgång till ett stort paket med filmer, kanaler och serier. Om du kollar under C More live stream kan du streama tv-kanaler som tv4 och SVT från alla dina enheter. Perfekt om du inte har tillgång till en TV.

C More erbjuder inte bara streaming på film och tv utan även sport. Dock kostar det extra om du ska ha tillgång till sportkanalerna. Här har du tillgång till allt från padel till serie A.

Dessa kanaler kan du live streama

Om du inte äger en tv men fortfarande vill ha tillgång till de vanligaste tv-kanalerna funkar det lika bra med C More Live. Med deras vanliga abonnemang får du tillgång till kanaler som SVT och Tv4. Du kan även se på 7:an och 12:an.

Deras kanaler innehåller även en hel del filmkanaler inklusive tv4 film och C more hits. Lägg där till att du kan se valfri film eller serie i deras stora katalog. Här finns även flera alternativ för barn.

Fördelar med C More live stream

Det finns många fördelar med att skaffa ett abonnemang på C More och ta del av deras live stream. Nedan följer några av dem:

  • Möjlighet att se TV från mobil och surfplatta
  • Streama tv-program i HD-kvalitet
  • Titta när du befinner dig utomlands

Så skaffar du C More

Om du vill ha tillgång till C More live stream och resten av deras utbud behöver du bara öppna ett konto. Är du inte kund sedan innan kan du först prova tjänsten kostnadsfritt i 2 veckor innan du betalar.

Det går även att använda C More utomlands om du har startat ditt konto i Sverige. Det är perfekt om du ska ut på en längre resa och vill kunna underhålla dig själv eller familjen under tiden. Deras standardpaket kostar i nuläget 139 kronor i månaden och dras automatiskt.